Acasă Nova TV

FOTO M. Calendar 2014: Shooting-uri cu Sarah Jessica Parker şi Madonna la Sibiu

247

M Calendar 2014 Imagini cu Audrey Hepburn, Madonna, Dita von Teese, Brigitte Bardot, Heidi Klum și Sarah Jessica Parker sunt prezente în noul produs M Calendar 2014, realizat de Mitichi.

Șase dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion & style din România au participat la prima sesiune de shooting-uri pentru ediția 2014 a M Calendar, cel mai longeviv calendar de modă din țară. Cea de-a șasea ediție a M Calendar va apărea sub tema Fashion Icons Tribute iar  cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din țară au participat la shootinguri întruchipând femei puternice din lumea frumuseții.

Alina Ceușan, Gabriela Atanasov, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Ioana Chișiu și Manuela Lupașcu le-au întrupat pe Audrey Hepburn, Madonna, Dita von Teese, Brigitte Bardot, Heidi Klum și Sarah Jessica Parker.

Timp de doua zile Sibiul s-a transformat prin fotografii în Paris, Londra, New York sau Milano, orașe care  le-au găzduit de-a lungul timpului pe cele mai frumoase femei din lume. „Cred că românii, în general, au un mare potențial în ceea ce privește moda, dar suntem în perioada în care ne educăm și ne perfecționăm stilul. Fashion Icon-urile și bloggerițele de modă sunt, împreună, exemple de stil pentru toți și de aceea am cooptat în același proiect imaginile divelor trecutului cu exponentele viitorului. Fashion Icon-urile sunt modele eterne de stil iar proiectul a ajuns la maturitatea necesară încât să le putem aduce un tribut”, spune Mitichi, producătorul M Calendar.

CITEŞTE articol complet: CityNews Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here