Acasă Nova TV

EDITORIAL Poftiţi la masă, domnilor miniştri! Cum arată o cină într-un spital românesc din 2013

10

Vlad Mixich “Sindromul miniştrilor” este un fenomen psihologic interesant, care se manifestă în special la acei politicieni care au petrecut deja o anumită perioadă de timp intr-unul dintre scaunele moi ale puterii şi ajung sa piardă contactul cu realitatea.

… Din nefericire, acest sindrom poate fi observat din ce in ce mai des şi la membrii guvernului Ponta. Din fericire există un remediu, ieftin şi simplu. Aşadar domnilor miniştri, pentru un contact nemijlocit cu realitatea din afara birourilor dumneavoastră, vă poftesc la o cină într-un spital de stat din România anului 2013.

Poftiţi la masăIn cele doua galeti, colorate intr-un rosu apetisant, se afla ceaiul care urmeaza sa fie servit pacientilor. Maglavais-ul din dreapta are o provenienta incerta si autorul fotografiei nu a indraznit sa-l testeze. Feliile de paine (care nu se vad in imaginea publicata) sunt armonios ordonate intr-un lighean asezat dedesubt.
Fotografia a fost facuta saptamana trecuta intr-un important spital aflat in subordinea directa a Ministerului Sanatatii condus de Eugen Nicolaescu.

CITEŞTE articolul complet: HotNews

Banner EximTur