Acasă Nova TV

EDITORIAL Poftiţi la masă, domnilor miniştri! Cum arată o cină într-un spital românesc din 2013

12

Vlad Mixich “Sindromul miniştrilor” este un fenomen psihologic interesant, care se manifestă în special la acei politicieni care au petrecut deja o anumită perioadă de timp intr-unul dintre scaunele moi ale puterii şi ajung sa piardă contactul cu realitatea.

… Din nefericire, acest sindrom poate fi observat din ce in ce mai des şi la membrii guvernului Ponta. Din fericire există un remediu, ieftin şi simplu. Aşadar domnilor miniştri, pentru un contact nemijlocit cu realitatea din afara birourilor dumneavoastră, vă poftesc la o cină într-un spital de stat din România anului 2013.

Poftiţi la masăIn cele doua galeti, colorate intr-un rosu apetisant, se afla ceaiul care urmeaza sa fie servit pacientilor. Maglavais-ul din dreapta are o provenienta incerta si autorul fotografiei nu a indraznit sa-l testeze. Feliile de paine (care nu se vad in imaginea publicata) sunt armonios ordonate intr-un lighean asezat dedesubt.
Fotografia a fost facuta saptamana trecuta intr-un important spital aflat in subordinea directa a Ministerului Sanatatii condus de Eugen Nicolaescu.

CITEŞTE articolul complet: HotNews

Banner EximTur

4 COMENTARII

  1. E mancare de regim domnii mei . De regim dictatorial . Dar stiu sa emita titluri de executare silita pentru datorii imaginare catre CAS si sa incerce sa popreasca sume de bani destinate „datornicului” .

  2. Sorry dar a CUI e VINA Domnilor ??!! Noi aici in Germania, sau in alte tari civilizate-atunci cind nu-ti convine Ceva–IESI IN STRADA ! Ori, Nu se prea vede LUMEA ca se inghesuie sa strige ceva si despre aceasta situatie ???!!!…..Dati-i JOS–Luati pe SUS-absolut TOTI acesti HOTI Mizerabili si La ZID cu EI —si obligati ca ptr tot restul Vietii lLOR sa manince NUMAI ASA CEVA !!!!!!!!!!!

  3. Si in Spitalul Militar de la Sibiu era la fel mancarea , cel putin la Sectia Interne unde am fost internat inainte de 2007 , nu mai retin exact anul . Orez cu apa , tantari si pietricele prin el . Si gaturi de pui vinetii la culoare . Si ceai imbunatatit cu ceva , ca la ora 8 , in plina vara , sforaia tot spitalul .

  4. Cred ca ne-am obisnuit cu saracia.altfel nu-mi explic lisa de reactie a oamenilor din toate domeniile si mediile sociale
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here