Acasă Nova TV

VIDEO Rromi filmaţi furând dintr-un magazin din Italia. Singurul consilier român din Italia: „I-au furat şi geanta soţiei mele“

23
Rromi filmaţi furând Un nou episod având drept protagonişti cetăţeni de etnie romă scandalizează opinia publică din Italia.

Camerele de supraveghere dintr-un magazin surprind o femeie luând mai multe obiecte de pe rafturi, ascunzându-le sub fustă şi apoi părăsind liniştită magazinul.

Femeia intră în magazin însoţită de alţi doi bărbaţi, potrivit imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate de portalul http://www.nonfaridere.it. Site-ul care a publicat materialul scrie că filmul ar trebui să le atragă atenţia autorităţilor, care le oferă romilor condiţii de trai în Italia. Zeci de persoane, revoltate de cele petrecute, au postat comentarii pe site.

Din păcate, episodul nu este nici pe departe unul singular. ”Sunt foarte mulţi rromi aici, şi în urmă cu aproximativ o săptămână au furat inclusiv geanta soţiei mele”, a declarat pentru Adevărul Cătălin Mustăţea, singurul roman ales consilier local la alegerile locale din Italia. Mustăţea spune că va face tot ce îi stă în putere să demaşte aştfel de persoane, şi este de părere că vinovaţi sunt şi românii care cumpără lucruri furate şi nu anunţă autorităţile când cineva le propune astfel de târguri.

VEZI articol complet: Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here