Acasă Nova TV

VIDEO: Primăria pune punctul pe I, să se descurce locatarii – VEZI declaraţii!

95

ANL PREDEAL1Fără gaz şi într-o situaţie foarte dificilă. Aşa se poate rezuma situaţia locatarilor blocului numărul 4 de pe strada Sinaia. Acesta a fost debranşat de la gaz din cauza datoriilor foarte mari acumulate de mai mulţi locatari. Din cauza unor rău platnici, toate familiile din bloc au de suferit. Locatarii spun că s-au adresat Primăriei Mediaş, proprietarul imobilului, încă de acum multă vreme, însă fără rezultat. Între timp datoria unuia dintre chiriaşi a ajuns la suma de 7.000 lei. Pe de altă parte, reprezentanţii municipalităţii spun că au avut o întâlnire cu locatarii blocurilor ANL şi le-au recomandat să se adreseze instanţei de judecată în condiţiile ei au încheiat contractul cu furnizorul de gaz.

5 COMENTARII

  1. Cu ce sa plateasca asociatia cheltuielile de judecata (taxele si avocatul) avand in vedere ca are restante de 7000 de lei si cand o sa vada banii de la restantieri chiar si cu hotarare judecatoreasca nemaiavand nimic prin casa de executat.

  2. Nu este posibil sa sufere un bloc intreg pentru cei care nu platesc(doamna aceea mai e si certareata),trebuie dati afara din bloc.Sa invete fiecare sa plateasca,trebuie sa inteleaga cei care traiesc la bloc nu este omenesc sa sufere toata lumea pentru unul sau doi neseriosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.