Acasă Nova TV

VIDEO: În secolul 21 un liceu medieşean nu este legat la canalizare – VEZI amănunte!

92

ROTHInstalaţiile sanitare, de apă şi canalizare ale Liceului Teoretic „Stephan Ludwig Roth” vor fi reabilitate şi modernizate. Investiţia este foarte necesară datorită vechimii mari a clădirii şcolii, dar şi a riscului ca aceasta să rămână fără autorizaţie de funcţionare din partea Direcţiei de Sănătate Publică.Clădirea Liceului Teoretic „Stephan Ludwig Roth” are o vechime de peste 100 ani, iar instalaţiile sanitare sunt depăşite. De asemenea, instituţia de învăţământ nu este legată la reţeaua de canalizare a oraşului. În aceste condiţii încă din anul 2009, s-a solicitat alocarea de fonduri de la bugetul local pentru rezolvarea problemei.

3 COMENTARII

  1. Si totusi, Lic. T. „St. L. Roth” continua sa aiba o promovabilitate de peste 90% la bacalaureat, continua sa aiba olimpici nationali, continua sa desfasoare proiecte internationale, continua, continua, continua. Liceul Roth este cea mai buna dovada ca se poate face calitate indiferent de conditii, iar la baza stau profesorii, cei mai buni din oras. Acum, ca cetatean al municipiului Medias, ma intreb ce are in minte cel intitulat „primarul” Mediasului. Mai nenorocitule, tu aloci bani pe tot felul de proiecte zero, in timp ce adevaratele valori ale orasului pleaca?! Invatamantul este PRIORITATE NATIONALA! Anul trecut, cladirea Liceului Roth a implinit 100 de ani, iar Primaria Medias nu a facut nicio investitie pentru modernizare. Se vede ca domn’ primar nu a terminat la Roth, doar acesta a fost si este un liceu cu pretentii, care, insa, nu se ridica la nivelul intelectual „ridicat” al domnului Neamtu.

  2. Da, promovabilitatea este buna deoarece aproape toti elevii sunt meditati!!! NU pentru ca se lucreaza la clasa!!! Si asta v-o spun in calitate de cadru didactic!!!
    Daca asa ne laudam cu liceele noastre sa avem pardon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.