Acasă Nova TV

Minor accidentat uşor de un conducător auto | şoferul a părăsit imediat locul accidentului fiind identificat ulterior, de poliţiştii Biroului Rutier Mediaş

65

minor lovit În după-amiaza zilei de luni, pe str. A. Iancu din municipiul Mediaş s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

Un minor în vârstă de 10 ani, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii Avram Iancu prin loc nemarcat şi nesemnalizat corespunzător, în fugă şi fără să se asigure fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de către B. Marius (49 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş).

Conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de cercetare fiind depistat ulterior, după aproximativ o oră, la domiciliul acestuia.

În urma accidentului rutier minorul a fost uşor accidentat. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului în urma căruia a rezultat vătămarea corporala a unei persoane şi parasirea locului faptei fără încuviinţarea organelor de cercetare, fapta prevăzută şi pedepsită de art. 89 alin. 1 din OUG 195/2002 Rep.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.