Acasă Nova TV

INTERVIU – Cristi Dulca, antrenorul momentului în Liga 1, este fan al fotbalului italian: „Folosesc GPS-ul, nu TRX-ul!”

68

cristian dulca Cristi Dulca, antrenorul momentului în Liga I, dezvăluie metoda prin care a transformat Gaz Metan Mediaş din favorită la retrogradare în spaima granzilor.

Tehnicianul Gazului are un parcurs mai bun decât Reghecampf, în ultima lună, cu victorii pe linie, în ultimele cinci meciuri oficiale
Dulca e neînvins de opt meciuri, după ce n-a strâns niciun punct în primele trei etape

Cristi, cum e să fii antrenorul momentului în Liga I?
(râde) Fericit. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm cu echipa care n-a pierdut de aproape un an (n.r. Petrolul) şi culmea, tot cu Gaz Metan a cedat şi atunci. Mă simt fericit pentru că jucătorii pe care îi antrenez, chiar dacă au pierdut primele etape, nu şi-au pierdut încrederea în ei şi au dat dovadă de mobilizare.

Crezi că o să stai la Mediaş mai mult ca Pustai?
Nu prea am cum. Pustai are casă în Mediaş (râde). Nu ştiu şi nu mi-am propus asta. Mi-am propus să am rezultate foarte bune. Vreau să terminăm în primele şapte echipe.

Care e visul tău ca antrenor?
Vreau să ajung într-o zi să antrenez în străinătate. Oriunde în străinătate.

Ce este GPS-ul?

GPS-ul, aparatul folosit de preparatorul fizic a lui Gaz Metan, a fost considerat o inovaţie în lumea fotbalului. El analizează performanţele atletice ale sportivilor, în timpul sesiunii de pregătire şi oferă antrenorilor date privitoare la forma acestora sau procentul de efort depus, prin consultarea temperaturii pielii sau a oxigenării muşchilor.

Vezi articol complet: ProSport

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here