Acasă Nova TV

FOTO VIDEO Ghiţă, ciobanul cu acoperire naţională

147
Ghiţă ciobanul Mulţi români se întreabă dacă cel mai faimos baci din România, cel care apare în reclama la Vodafone, este real. „Adevărul“ vi-l prezintă pe Ghiţă, un cioban autentic, proprietar al unei turme de 1.000 de mioare.

O reclamă la firma de telefonie mobilă l-a făcut pe Ghiţă celebru în toată România. Pe numele lui întreg Gheorghe Dănuleţiu, bărbatul în vârstă de 28 de ani înregistrează peste 350.000 de fani pe pagina sa de Facebook. Baciul este căsătorit, are o fetiţă de şase luni şi locuieşte în Jina, judeţul Sibiu.

În urmă cu trei ani, un prieten, fotograf profesionist, i-a făcut lui Ghiţă mai multe fotografii pentru un album despre transhumanţă. Mai apoi, amicul ciobanului l-a pus pe acesta în contact cu o casă de producţie. „Am pagina de Facebook din luna februarie, de când am vorbit cu cei de la casa de producţie. Eu am contract cu ei, şi ei cu Vodafone-ul. Mi-am deschis contul de Facebook când am vorbit cu ei, aşa a fost condiţia. Au venit aici la munte şi au filmat. Prima dată au venit să vadă locul şi să se înţeleagă cu mine, după aceea au venit regizorul, producătorul, după care a venit toată echipa“, povesteşte Ghiţă.

”Tu eşti băiatul din reclamă?”

Reclama i-a adus ciobanului faimă şi foarte mulţi admiratori. De când a început să le zâmbească românilor de la televizor, sute de oameni i-au trecut pragul. „Lumea mă caută zilnic, din toată ţara, şi ieri au fost din Bucureşti, Timişoara, Alba şi Sibiu. Au venit la stână sute de persoane de când au apărut reclamele, iar pe unde mă duc toată lumea e pe mine. Indiferent în ce oraş merg, în România, toată lumea mă cunoaşte. Mă întreabă dacă eu sunt băiatul din reclamă şi fac poze cu mine“, mărturiseşte Ghiţă.

Articol complet, foto & video:  Adevărul

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here