Acasă Nova TV

Falşi deratizatori în Vitrometan care pretind că sunt de la Primăria Mediaş – VEZI amănunte!

18

DERATIZARETrei persoane de etnie rromă au bătut astăzi la uşile mai multor familii din cartierul Vitrometan. Aceştia susţin că sunt trimişi de Primărie pentru deratizarea locuinţei şi solicită 40 de lei pentru întreg apartamentul sau 20 lei pentru bucătărie şi baie. Pe de altă parte, punctul de vedere al municipalităţii este foarte clar, Primăria Mediaş nu a trimis pe nimeni pentru deratizarea locuinţelor.

UPDATE: COMUNICAT DE PRESĂ PRIMĂRIA MEDIAŞ

După ce Ştirile Nova Tv au sesizat aspectele de mai sus, Primăria Mediaş a remis un comunicat de presă prin care îi sfătuieşte pe medieşeni să nu le permită accesul în locuinţe respectivelor persoane şi nici să le dea bani.

„În urma sesizărilor primite Primăria municipiului Mediaş informează cetăţeni că diferite persoane care s-au recomandat ca fiind trimiş de către Primăria Mediaş au pretins că trebuie să intre în casele oamenilor pentru a efectua serviciul de deratizare. Recomandăm să nu se permită accesul în locuinţa decât acelor reprezentanţi ai instituţiilor sau societăţilor comerciale care prezintă legitimaţiile către preşedinţii sau administratorii asociaţiilor de proprietari şi numai după o verificare a actelor. Refuzaţi să daţi către aşa-zişii lucrători sume de bani pentru prestarea serviciilor”, se arată în comunicatul de presă.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. prost e cine lasa un strain in casa , fara autorizatie si fara a avea nevoie de deratizare.. doar asa de a te „usura” de 20-40 lei?

  2. primaria nu a trimis pe nimeni la deratizare dar o sa trimita in viitorul apropiat ca prostu de rom ii da idei..ciorile merita prinsi si deratizati ei,pusi sa bea solutia cu care deratizau..de fap pun pariu ca era apa cu var..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here