Acasă Nova TV

Este oficial: Decathlon deschide magazin la Sibiu

474

Decathlon la sibiu Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide magazine în centrele comerciale Shopping City Sibiu şi în Shopping City Suceava, deţinute de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO).

Decathlon este o companie franceză, prezentă în peste 15 ţări cu peste 400 de magazine; brandul aparţine familiei Mulliez, care deţine şi hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi şi cele de bricolaj Leroy Merlin. Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009; prin cele două noi magazine din Sibiu şi Suceava, Decathlon îşi va consolida poziţia pe piaţa locală, cumulând un număr de 13 unităţi.

Noul magazin Decathlon va avea o suprafaţă de retail de 2.600 mp, oferind peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi; în plus, unitatea va beneficia de un playground exterior cu acces gratuit, cuprinzând terenuri de tenis, badminton, baschet etc. Decathlon completează mixul de retaileri din Shopping City Sibiu, care include ancore precum Carrefour, Real, H&M, C&A, Baumax, Altex, Mobexpert etc.

Oferta Decathlon din centrele comerciale din rețeaua ARGO cuprinde mărci proprii şi branduri cunoscute de echipament sportiv. Există sporturi (cum ar fi echitația) pentru care doar la Dechatlon se pot găsi articole la preţ de mass market. Produsele Decathlon promit calitate la preţuri competitive şi au o garanţie de 2 ani. Distincte pentru Decathlon sunt serviciile suplimentare oferite, precum reparaţiile şi mentenanţa pentru echipamentele de ski, pentru biciclete/trotinete, rachete de tenis, role, aparate de fitness etc.

Articol complet: Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here