Acasă Nova TV

Wizz Air, păsuită încă o săptămână pentru ruta Sibiu-Londra

18

Deadline pentru Wizz Air Şefii administraţiei judeţene sibiene au decis să prelungească termenul de aşteptare acordat companiei aeriene Wizz Air în vederea semnării contractului pentru deschiderea unei noi rute low cost între Sibiu şi Londra. Deşi vinerea trecută a expirat termenul impus de Consiliul Judeţean Sibiu pentru clarificarea ofertei, conducerea CJ a decis, la solicitarea companiei, să mai aştepte până în data de 27 septembrie.

Compania aeriană Wizz Air a optat în luna iulie pentru obţinerea ajutorului financiar de stat în vederea deschiderii unei rute low cost Sibiu-Londra iar după licitaţie oficialii CJ au cerut lămuriri la oferta economică din partea firmei, în „conformitate cu prerogativele Comisiei Europene”. Din această cauză, vinerea trecută Wizz Air a fost aşteptată cu lămuriri la Sibiu.

„Am solicitat până vineri ca operatorul să îşi precizeze poziţia scris, dacă vine cu acea ofertă sau nu mai vine, ca să ştim ce facem. Ne-a răspuns vineri, în jurul prânzului, tot scris, că ne solicită un termen de amânare până vinerea aceasta, respectiv data de 27 septembrie. Dacă până vinerea viitoare nu vine cu oferta foarte clară, din păcate nu mai avem altceva de facut:vom închide licitaţia şi o reluăm”, a precizat marţi, 23 septembrie, în conferinţă de presă Ioan Banciu, vicepreşedintele CJ Sibiu.

Articol complet: CityNews Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here