Acasă Nova TV

VIDEO Teodor Neamţu: Gheorghe Roman îşi continuă prestaţia jalnică!

19

TEODOR NEAMTUContinuă războiul declaraţiilor între Gheorghe Roman şi Teodor Neamţu. După ce deputatul Gheorghe Roman l-a acuzat pe primar că a scăpat lucrurile de sub control în oraş, acesta i-a dat replica şi a explicat că parlamentarul îşi continuă prestaţia jalnică şi că nu înţelege ce înseamnă o execuţie bugetară.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Nu este decat un razboi steril ….niste acuzatii in afara cadrului si actului juridic care insa in esenta genereaza repercursiuni asupra cetateanului.
    Ar trebui sa avem certitudinea ca interesul cetateanului primeaza insa in realitate ne lovim de razboaie artificiale subiective si cu o legitimitate pusa la sertar. Da……Curtea Constitutionala tace cand vine vorba despre alegerile care au fost organizate cu incalcarea Constitutiei Romaniei.Guvernul Romaniei nu exista in aceasta problema chiar daca deasemenea a fost sesizat oficial si chiar innainte de desfasurarea alegerilor in opinia mea neconstitutionale.
    Revenind la sicanele, dintre dl.NEAMTU si dl. ROMAN , care cred eu ca ar trebui sa inceteze si fara sa fiu subiectiv subscriu ca am solicitat audienta pentru a cunoaste punctul de vedere al ambilor cu privire la coruptia locala si sper ca voi putea discuta aceste aspecte cu dl.NEAMTU nu pot sa am aceleasi asteptari de la dl. ROMAN care ori nu vine la Medias ori nu-l intereseaza problemele cetatenilor in raport cu autoritatile statului.
    27.09.2013 vsv.

  2. toti sunteti jalnici..rusine sa va fie..nu stiu cat va mai rabda pamantul asta..giratoriu e frumos dar se putea face mai mic si era ok..drumurile toate din oras sunt de rahat..un drum bun si terminat nu avem in oras..de parcat se parcheaza cum se parcheaza..totul in spre haos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here