Acasă Nova TV

VIDEO: Şpagă pentru naşu’, prins cu mâţa în sac de Poliţia TF – VEZI amănunte!

357

NASUPrinşi cu mâţa în sac. Conductorul şi şeful trenului regio care circulă pe ruta Braşov-Făgăraş- Sibiu au fost depistaţi cu nereguli în gestiune, iar călătorii au declarat în scris că au dat bani şi nu au primit bilete. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru luare de mită şi riscă închisoarea dacă vor fi găsiţi vinovaţi.În urma unui control efectuat de Poliţia Transporturi Sibiu în trenul care circulă pe ruta Braşov-Făgăraş- Sibiu, au fost depistaţi 7 călători frauduloşi iar conductorul şi şeful de tren au fost găsiţi cu nereguli în gestiune. Naşul nu recunoaşte însă nimic şi spune că a luat banii dar a tăiat şi bilete.

Banner EximTur

4 COMENTARII

  1. Ati prins 2 din cei toti care iau mita de la toti calatorii de pe sate care nu se obosesc sa cumpere bilete si mai si distrug trenurile…cele mai groaznice conditii in trenuri pe ruta Sibiu-Medias…faceti mai multe controale pe acea ruta sa vedeti cata spaga se da

  2. dar in PARLAMENT, GUVERN, SENAT, PALATUL VICTORIA, CINE VERIFICA? ca acolos problemele mari nu la gainarii astia,PE ADRIAN NASTASE cinel verifiuca ca e HOTUL NR 1 in tara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here