Acasă Nova TV

VIDEO: Hai la curăţenie, sute de medieşeni sunt aşteptaţi mâine la Let’s Do It România!

21

LETS DO IT1Medieşenii sunt aşteptaţi mâine dimineaţă la cea mai amplă acţiune de igienizare din ţara noastră. „Let’s Do It România” 2013 va scoate la curăţenie câteva sute de persoane din municipiul Mediaş şi zonă. Punctul de întâlnire al voluntarilor este în acest an Piaţa Regele Ferdinand I, la ora 8 dimineaţa.

Banner EximTur

4 COMENTARII

  1. Cea mai mare umilinta posibila.Romanii sa stranga mizeria TIGANILOR. Rusine!!! RUSINE NEAMTU si Directiei de Asistenta Sociala! Scoateti la munca putorile, nu ROMANII sa faca voluntariat ca de aia iau ajutoare sociale TIGANII ..mama vostra de hoti ordinari.

  2. Inca o manipulare ordinara. Si de ce mai achitam taxa de ecologizare? Sa platim salarii cadrelor militare pensionate la 40 de ani?

  3. ies daca putem sa „curatam” orasul de politicieni ca neamtu si roman. de fapt tot consiliul local, plin de incompetenti pusi doar pe propria imbogatire. si ar trebui scosi cei ce fac mizerie, tigani si „romani” deopotriva. din pacate si romanii fac acelas lucru.

  4. nui rea initiativa, dar tiganii sasi curete dupa ei nu romnii sa le faca curat!

    si sa „curatam” orasul si de politicienii nostrii care cam stau degeaba la carma orasului…gen gh roman cu trupa lui, si cativa de prin PDL, PSD, PNL are mai putini, UDMR toti cu balog in frunte…mai bine mai putini decat cu uscaciuni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here