Acasă Nova TV

VIDEO Gheorghe Roman: Teodor Neamţu a scăpat lucrurile de sub control, vedem cum e administrat oraşul!

16

GHEORGHE ROMANDeputatul Gheorghe Roman a lansat astăzi un nou atac către primarul Teodor Neamţu pe care l-a acuzat că a scăpat lucrurile de sub control în oraş, referindu-se direct la modul în care sunt gestionate lucrările de infrastructură. Parlamentarul medieşean l-a mai întrebat pe primar ce face pentru medieşeni cu bugetul pe care îl are la dispoziţie.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. Acum am inteles de ce am gasit pe masina un manifest care ii condamnau pe Neamtu si Bucse. Romane, esti acelasi scarnavie care ai fost si la pdl !

  2. nu am treaba cu nici un partid dar aici roman are dreptate..orasul este o mizerie..ne-am rupt masinile pe strazile din medias asta o stim cu totii..asta se poate vedea si la magazinele de piese auto care merg pe un profit bun ca schimbam bucse si pivoti la 6 luni,telescoape la un an si altele..primaru in fiecare dimineata la radio spune ca e multumit de ce sa facut in oras..nu stiu dar chiar ne crede niste retardati vorbind asemenea lucruri..ce ai finalizat?..”nimic”..suntem de unde am plecat..canalizarea nu face fata,conductele se sparg si explodeaza cu drumurile suntem la pamant..ni sa dus vestea prin tara de gropile din oras si daca nu crezi asculta si tu intr-o statie sa vezi cum vorbesc soferii si ne ocolesc orasul..rusine ptr asta sa va fie la toti din coducerea orasului care luati salarii pe degeaba..va e greu si sa controlati lucrarile finalizate..o strada care sa finalizat nu o avem de treaba in tot orasul numai gropi canale crapaturi si fisuri in asfalt..nu simatizez nici un partid si la fel vorbeam si de roman sau de altu care era ptr ca e realitatea..oricum am scris degeaba caci cum vine proverbul „cainii latra ursul trece” nu mustra pe nimeni constiina caci ei cosidera ca isi fac treaba..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here