Acasă Nova TV

VIDEO: Gara Mediaş este reabilitată, se construieşte un nou tunel pietonal – VEZI amănunte!

454

TUNEL GARAStaţia SNCFR Mediaş este în plin proces de reabilitare. Se lucrează atât in interior cât şi în exterior la peroane şi liniile de cale ferată, în cadrul unui proiect finanţat cu fonduri europene. Noutatea este aceea că se construieşte încă un tunel pentru călători care va duce până la linia cu numărul 6.Beneficiarul acestui proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din fondul de coeziune este Compania Naţională de Căi Ferate. Valoarea proiectului este 5 miliarde de lei, dintre care 3,3 miliarde reprezintă contribuţia Uniunii Europene.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. SPER SA NU LIPSEASCA TRICOLORUL DIN GARA, SAU CEL PUTIN SCAUNELE SA FIE IN culoriile tarii…sa sa vada ca esti in romania!!!

    sunt curios cum va arata cand va fi gata!

  2. Poate scapam cumva de mirosul de….uri…de la intrarea in gara spre peroane, in ultimul timp era balta…lumea a treia…oarepe cine a deranjat mizeria la care nu se gaseste solutie ?Pacat de gara noastra , pacat de noi…mijloacele de coercitie nu se pot aplica votantilor pe care se bazeaza ilustrii politicieni.A dat cineva vreo amenda pentru vesnicii locuitori ai garii care isi fac treburile nestingheriti ?

  3. D-le Popovici nu este necesar sa vopsiti bancile in culorile tarii,oamenii stiu (din pacate)ca sunt in Romania.Nu vor trece doi ani si totul va fi distrus si atunci veti vedea si dumneavoastra adevarata fata a Romaniei.Nu de vopsele avem nevoie ci de educatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here