Acasă Nova TV

VIDEO – FOTO Vedete sexy, decolteuri deocheate și spectacol total la MEDIA MUSIC AWARDS 2013

153

Vedete sexy, decolteuri deocheate și spectacol total la MEDIA MUSIC AWARDS 2013 Zecile de vedete prezente au făcut spectacol total. Anda Adam s-a afisat public cu noul ei iubit, Cătălin Botezatu, Andreea Marin a venit îmbrăcată într-o rochie specială, iar Andra a fost alături de Elena Gheorghe, cea mai sexy prezență a show-ului din Piața Mare a Sibiului.

Peste 20 de artişti români au concertat, joi seară, în Piaţa Mare din Sibiu, în cadrul celei de-a doua ediţii a Media Music Awards.După ce au venit împreună la Media Music Awards, păşind pe covorul verde … de mână, Anda Adam şi Cătălin Botezatu mai dau un motiv de bârfă cârcotaşilor. Cântăreaţa făcut un show incendiar pe scenă, în care a cântat cea mai nouă piesă şi a dansat într-un număr incendiar de coregrafie, alături de băieţii din echipa ei.

Tania Budi a făcut o gafă de zile mari la premiile Media Music Awards, de la Sibiu. Vedeta a apărut într-o rochie fără bretele, cu un corset cam prea … larg. Aşa se face că ţinuta i-a alunecat de pe sânii voluptoşi şi i-a scos la iveală sutienul, într-o culoare roşie, contrastantă, un detaliu intim pe care nimeni nu trebuia să-l vadă.

Galerie Foto & Video:  Ora De Sibiu

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here