Acasă Nova TV

Un camion cu 10 tone de fân şi o gospodărie au ars la Şeica Mică

11

Incendiu Şeica Mică Un camion cu 10 tone de fân a luat foc duminica după-amiaza, în localitatea Şeica Mică. Flăcările s-au extins şi la o gospodărie în apropierea căreia a fost oprit camionul. 

Pompierii au intervenit de la Mediaş cu două autospeciale cu spuma iar în ajutorul lor au venit şi echipele  de voluntari din localitate. Potrivit ISU Sibiu, focul a izbucnit la un camion care transporta 10 tone de fan. Ulterior, flăcările înalte s-au extins şi la o gospodărie aflată la câtiva metri distanta de zona unde maşina s-a oprit iar aici  a ars  o anexa unde era depozitată o tonă de fân.

După mai bine de şase ore de luptă cu flăcările, pompierii şi localnicii au reuşit să stingă în totalitate incendiul izbucnit. Aceştia au reuşit rapid să localizeze focul dar nu au putut salva nici marfa transportată şi nici camionul.

„Întreaga cantitate de fan , 10 tone, a ars în totalitate, la fel şi camionul. Din primele verificări s-a stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un conductor defect”, au declarat reprezentanţii ISU Sibiu.

Paguba a fost insemnată şi pentru localnicul în apropierea casei caruia a luat foc camionul pentru ca flăcările i-au distrus şi acestuia şura unde avea depozitată o tonă de fan.

Sursa:  CityNews Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here