Acasă Nova TV

Trei dintre traficanţii de etnobotanice din Sibiu au fost eliberaţi. Aceştia au primit, în recurs, pedepse cu suspendare

53
Trei dintre traficanţi eliberaţi Curtea de Apel Alba Iulia s-a pronunţat miercuri în dosarul traficanţilor de etnobotanice de la Sibiu, dosar aflat la Alba în recurs după ce inculpaţii fuseseră condamnaţi de către Judecătoria Sibiu. Sentinţa este definitivă, iar trei dintre inculpaţi, condamnaţi iniţial la închisoare cu executare, vor fi puşi în libertate.
În prima instanţă, cea de la Sibiu, toţi cei trei au primit pedepse cu executare.

Curtea de Apel Alba a decis eliberarea a trei dintre inculpaţi, cărora le-a transformat pedepsele de închisoare cu executare primite la Sibiu în închisoare cu suspendare. Este vorba despre Radu Nicolae Tarcea, Darius Andrei Stanciu şi Florin Daniel Cozac.

Durata pedepselor primite la Sibiu în cazul fiecăruia dintre cei trei rămâne neschimbată, iar instanţa a fixat în cazul fiecăruia dintre ei câte un termen de încercare. Dacă în aceste termene aceştia mai comit infracţiuni, pedepsele se transformă în închisoare cu executare. La Darius Andrei Stanciu termenul de încercare este de 6 ani, la Radu Nicolae Tarcea de 7 ani iar la Florin Daniel Cozac de 6 ani şi 6 luni.

Articol complet: Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here