Acasă Nova TV

Procesul dintre ANI și Johannis: săptămâna viitoare este așteptată pronunțarea

16

Klaus Johannis ANI Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunţa în 25 septembrie asupra cererii de anulare a raportului de evaluare întocmit de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), formulată de primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat pentru agenția citată că instanţa a amânat pentru miercurea viitoare pronunţarea în acest dosar. El a menţionat că judecarea cauzei s-a încheiat şi a rămas în deliberare. La ultimul termen, cel de luni, a fost prezent doar reprezentantul ANI.

De menţionat că până la pronunţarea în acest dosar, în data de 20 septembrie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) se va pronunţa asupra cererii de strămutare a dosarului, depusă de ANI.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii în 24 aprilie, ANI a constatat, conform sursei citate, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către primarul municipiului Sibiu.

Articol complet şi foto: Turnul Sfatului

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here