Acasă Nova TV

Oficial Wizz Air: deschiderea de rute de la Sibiu intră în categoria ”speculații”

13

 Deadline pentru Wizz Air Chestiunea deschiderii rutei Sibiu – Londra de către compania de zboruri Wizz Air pare a fi tranșată deja.

Reprezentanții societății arată, într-un răspuns transmis ziarului Turnul Sfatului, că deschid noi zboruri doar de la Craiova în acest an. Chiar dacă sunt interesați de noi parteneri, operarea de zboruri de la Sibiu intră pentru reprezentanții Wizz Air în categoria ”speculații”.

Reacția reprezentanților companiei maghiare vine în urma anunțului făcut de reprezentanții CJ Sibiu.Aceștia au anunțat că celor de la Wizz Air le-a fost dat ca termen de depunere a unor clarificări ziua de vineri, 20 septembrie. Clarificările au fost solicitate în cadrul licitației pentru acordarea de ajutoare de stat societăților care deschid noi rute de la Sibiu către Londra (Luton).
Continuăm să ne arătăm angajamentul pentru piața din România lansând noi rute sau prin operarea de zboruri de la noi aeroporturi din țară, cum a fost cazul în cursul acestui an în Craiova. Cu toate acestea, negociem permanent cu potențiali parteneri din Europa pentru a putea oferi servicii calitative la preturi accesibile unui număr cât mai mare de pasageri. Dar în acest moment nu putem face speculații privind noi aeroporturi din România în rețeaua Wizz Air”,
a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager, pentru Turnul Sfatului.

Articol complet: AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here