Acasă Nova TV

Mai scump ca maşina! Radarul ars pe DN1, pagubă de peste 90 de mii de lei pentru IPJ Sibiu

23

radar ars  Valoare pagubei produsă de incendiul care a distrus săptămâna trecută Dacia Logan a Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, maşină dotată cu apratură de monitorizat traficul rutier, este de aproximativ 90 de mii de lei, radarul fiind mai scump decat masina pe care era montat.

Cauza incendiului nu a fost stabilită încă de pompierii sibieni.

Maşina se afla joi , 29 august, în misiune pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte, cand focul a izbucnit de sub autoturismul staţionat pe marginea drumului naţional. Flăcările s-au extins cu repeziciune iar pompierii care au intervenit  nu au reuşit să salveze nici  masina , nici aparatura din interior.

Odată cu Loganul a fost distrusă şi aparatura radar montată pe maşina IPJ Sibiu, valoare fiind mult mai mare decât cea a autoturismului.

Valoarea totală a prejudiciului, autoturism şi echipament, este de 93.870 de lei, din care 40.960 lei autoturismul. Dacia Logan a fost achiziţionată în anul 2006 şi era asigurată, iar în anul 2011 i s-a făcut amortizarea„, a declarat pentru citynews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Articol complet:  CityNews Sibiu

Foto: Ştirile ProTv

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Problema mare acum ca vine iarna nu prea mai au in ce sta la panda ca altceva si asa nu fac.Si mai grav este faptul ca a ars patul mobil in care se relaxau in timpul serviciului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here