Acasă Nova TV

21 de şcoli şi grădiniţe din judeţul Sibiu nu au autorizaţie sanitară de funcţionare

165
nu au autorizaţie sanitară Cu câteva zile înainte de începerea noului an şcolar 21 de şcoli şi grădiniţe nu au autorizaţie sanitară de funcţionare, potrivit unui raport al Inspectoratului Şcolar Judeţean ce urmează să fie prezentat în cadrul Colegiului Prefectural.

Potrivit documentului citat, la nivelul judeţului Sibiu funcţionează un număr de 339 de unităţi şcolare (cu personalitate juridică -160 şi structuri- 179 clădiri), din care 318 au obţinut autorizaţie sanitară de funcţionare, iar 21 sunt în curs de obţinere a autorizaţiei / fără autoruzaţie sanitară.

În urma verificărilor efectuate de inspectorii şcolari de la I.Ş.J. Sibiu, prin intermediul inspecţiei şcolare tematice, în perioada 20.08-10.09. 2013, cu privire la stadiul pregătirii unităţilor şcolare din învăţământul preuniversitar de stat pentru deschiderea anului şcolar 2013 – 2014 , s-au constatat următoarele: – la Şcoala gimnazială Slimnic şi in toate structurile apartinînd aceseia nu a fost dată autorizaţia sanitară de funcţionare din lipsa apei curente şi a canalizării, deşi au fost realizate în vară lucrări de igienizare în toate clădirile …

Articol complet şi foto: Adevărul Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here