Acasă Nova TV

VIDEO: Din 1 iunie vom putea circula cu troleibuzul folosind cardul – vezi de ce este mai avantajos!

18

CALATORIDin 1 iunie vom putea circula cu troleibuzul folosind cardul. Societatea Meditur va implementa noul sistem de ticketing care înseamnă că pe lângă biletul obişnuit de călătorie se va putea circula şi cu un card electronic, care poate fi tip abonament sau tip valoric.Medieşenii care îşi vor procura un card tip abonament vor plăti suma de 45 lei pe lună şi vor putea circula oricât pe toate liniile. În ceea ce priveşte cardul de tip valoric, avantajul este că vor plăti doar 1,25 lei pe un bilet faţă de 1,5 lei cât va costa din data de 1 iunie. Pentru o mai bună adaptare a călătorilor la noul sistem, timp de două luni de zile, va fi funcţional şi vechiul sistem de cumpărare a biletelor, astfel că aceştia vor putea fi cumpărate şi de la conducătorii auto.

Banner EximTur

3 COMENTARII

  1. dar daca cumparam biletul de la sofer cat va costa ca am inteles ca e mai scump? si ar trebui sa mai montati automate si compostoare pt ca , de exemplu urc de pe strada iacob pisso , akolo nu este automat si mai este unul la pod cfr de unde imi iau bilet cand nu vor mai avea soferii? Daca ffaceti un lucru faceti-l cum trebuie nu in bataie de joc ! dupa cateva luni o sa ziciti ca revenim la metoda clasica da-ti jos automatele ca doar v-ati luat DREPTUL ! o zi buna

  2. Ionel, Ionelule pune punct si virgul’e’, ca nu se intelege bre, ce vrei sa spui mataaaleeee!! ( citeste-l cantand ) Deci si prin urmare din articolul 34 aliniatul 12 din 1998 toamna care prevede informare cetatzeanului de drept ( x stang ) cu privire la modificare regulilor de catre firma in cauza, in acest caz SC Meditur, s-a facut de un asa fel intrucat taranul de rand nu realizeste ce se ca intampla. Drept pt ( pentru ) care am sa ti-o spun mai pe sleau. I-ei cartela si circuleste matale pe unde vrea muschiu tau; nu i-ie cartela, te-ai ras!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here