Acasă Nova TV

Niţă-strică-tot dă ţeapă de cel puţin 8 milioane de euro statului. Ministrul pentru Energie a dat peste cap vânzarea acţiunilor TRANSGAZ cu declaraţii neavenite

15

Niţă Constantin  Niţă Constantin este ministru delegat pentru Energie de câteva luni. A reuşit însă în acest timp scurt să-şi adjudece renumele de „Niţă-strică-tot“. El îşi asumă deciziile cu efect distructiv în aria lui de „competenţă“ cu o declaraţie fără echivoc: dacă tot stric sistemul energetic, merg până la capăt. Multe dintre măsurile care îngrijorează mediul de afaceri având patentul Niţă sunt încă în faza de proiect, dar altele produc deja efecte.

Vânzarea pachetului de 15 la sută din acţiunile deţinute de stat la Compania naţională de transport a gazelor naturale ­ Transgaz din Mediaş, operaţiune încheiată săptămâna trecută, s-a transtormat într-un semieşec din cauza declaraţiilor neavenite ale ministrului Niţă. În plină campanie de lansare a vânzarii acţiunilor, dorinţa lui Niţă de a muta sediul Transgaz de la Mediaş în Bucureşti a provocat un val de declaraţii politice, acţiuni sindicale, cu efect direct asupra nivelului de tranzacţionare a acţiunilor pe piaţa de capital.

Articol complet şi foto:  Jurnalul

Banner EximTur