Acasă Nova TV

ASTĂZI se deschide Târgul de Paști din Sibiu. Vezi programul şi ce evenimente sunt în Piața Mare!

48

Târgul de Paști Sibiu  Conform tradiției, Târgul de Paști din Sibiu va fi deschis spre vizitare în acest weekend. Începând de vineri, 26 aprilie, până în data de 7 mai, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00, vizitatorii vor fi răsfățați cu delicatese de sezon, vor avea posibilitatea să participe la diferite activități educative sau își vor putea alege cadourile de Paști într-o ambianță plăcută.

 Pentru promovarea tradițiilor conturate în jurul Sărbătorilor Pascale și pentru a oferi vizitatorilor târgului o experiență cât mai autentică, organizatorii au pregătit un program variat care cuprinde patru ateliere de creație și unul educativ, o expoziție de icoane, un mini-parc de distracții și organizarea a două activități distractive: Vânătoarea Ouălor de Paști și Olimpiada de Paști.

În plus, 46 de expozanți din 16 județe vor prezenta în Piața Mare din Sibiu diverse obiecte de artizanat și produse care vor satisface gusturile celui mai exigent „Iepuraș”.

Participarea la toate evenimentele din cadrul Târgului de Paști din Sibiu se face gratuit, în baza unei înscrieri prealabile la fața locului. Oricine se poate înscrie, indiferent de vârstă, în limita locurilor disponibile.

AICI PROGRAMUL TÂRGULUI DE PAȘTI DIN SIBIU – EDIȚIA 2013

Sursa & Foto: Ora De Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.